MAAK EEN KIT OP MAAT VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

We bieden een reeks vooraf ontworpen kits, op maat gemaakt voor elke auto.
Selecteer hieronder uw voertuig om de beschikbare oplossingen te bekijken.

 

Nieuws

NIEUWS

Hoge kwaliteit signalering

Hoge kwaliteit signalering

De nieuwe Modul-System productlijn van buitenverlichting is speciaal ontworpen voor servicevoertuige...

WAT WE DOEN

Modul-System is de grootste fabrikant ter wereld van modulaire inrichtingen voor bedrijfswagens en bestelbusjes. Wij bieden een totaaloplossing voor de ombouw van bestelwagens en hebben als klanten kleine bedrijven en vaklieden tot grote wagenparken; ons doel is altijd hetzelfde, namelijk het slimmer laten werken van uw bestelwagens. Met bijna 50 jaar ervaring in het inrichten van bestelwagens bieden wij de volledige ombouwservice van simpele wageninrichting en voertuigvloeren tot voertuigelektronica en belettering. Dit alles wordt verzorgd door onze zeer ervaren technische teams om te zorgen dat uw bestelwagen wordt geleverd volgens uw eigen wensen en die van uw bedrijf.

Snelle levering. Met voldoende voorraad in onze centrale en lokale magazijnen kunnen we klanten een snelle levertijd en flexibele leveropties bieden.

Wij zorgen overal voor. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ombouwproces van uw voertuig, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten.

Klantspecifieke oplossingen. De modulaire wageninrichtingssystemen kunnen volledig worden aangepast aan uw behoeften, met gebruikmaking van direct beschikbare producten.

Licht van gewicht. Onze lichtgewicht inrichtingen van bestelwagens bieden meer laadvermogen, een lagere CO2-uitstoot en lagere brandstofkosten.

Hoge kwaliteit. We testen onze producten op duurzaamheid, bootsen de gehele levenscyclus van het product na en geven 3 jaar garantie op de installatie.

Boren is niet nodig. Dit elimineert het risico op corrosie en beschermt de restwaarde van het voertuig.

Zie Modul-System op een grotere kaart

EEN SERVICE CENTER BIJ U IN DE BUURT

We hebben een degelijk en uitgebreid netwerk van Service Centers over de hele wereld. Vind uw dichtstbijzijnde Modul-System Service Center op de kaart. Als u geen Service Center in de buurt kunt vinden, neem dan contact met ons op en we helpen u.

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!