Lichtgewicht, boorvrije en modulaire bedrijfswageninrichting voor commerciële elektrische voertuigen.

Een techniek geïnspireerd op de raket- en luchtvaartindustrie. Modul-System investeert in het ontwikkelen van oplossingen voor de toekomst. Dus als het gaat om EV- oplossingen voor het plaatsen van inrichtingen, lopen we voorop. In 2017 heeft Modul-System een sterke en betrouwbare techniek ontwikkeld waarbij bevestigingspunten worden verlijmd op de carrosserie van het voertuig, in plaats van te worden geboord. De lijm die Modul-System gebruikt is dezelfde zeer sterke formule als die in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt.

Een concept dat bewezen heeft te werken

De techniek van Modul-System is geïnstalleerd in voertuigen over de hele wereld en heeft enorm veel tests ondergaan om een veilige en betrouwbare installatie te garanderen.

Wij bieden een reeks op maat gemaakte inrichtingen, vloeren en zijwanden die speciaal zijn ontworpen voor elektrische bedrijfswagens. Elke kit is ontwikkeld voor professioneel gebruik, is flexibel en bedoeld voor een diverse dienstverlenende sectoren.

 EEN STANDAARD BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

 

Kits bekijken

 

 EEN STANDAARD BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Ford
E-Transit

 

Kits bekijken

 

 EEN STANDAARD BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Maxus

E-Deliver
 

Kits bekijken

 

Mercedes Sprinter
 EEN STANDAARD BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Mercedes
E-Sprinter

 

Kits bekijken

 

Het gebruik van elektrische apparatuur zonder afbreuk te doen aan de actieradius van het voertuig

Alle extra elektrische apparatuur zoals verlichting, zwaailampen, omvormers enz. kunnen het beste worden aangesloten op een hulpaccu en niet op de 12V-chassisaccu van het voertuig. Zo zal ze het vermogen van het voertuig om normaal te functioneren niet wordt aangetast en de actieradius niet verminderen.

Door een EV DC-DC Charger in uw e-voertuig te installeren, hebt u een verbinding tussen de 12V-chassisaccu en de extra accu, zodat u deze accu onmiddellijk kunt opladen terwijl de accu's van uw voertuig via de OEM-walstroomkabel worden opgeladen. Met het unieke Modul-System besturings- en telematicasysteem, Modul-Connect™, kunt u draadloos al uw elektrische apparatuur bedienen, inclusief de DC-DC Charger. U bepaalt zelf wanneer deze in gebruik moet zijn.

DC-DC lader

Modul-System biedt EV DC-DC laders in zowel 30A als 60A voor Lithium, loodaccu en AGM batterijen.

Een DC-DC Charger werkt als een schakel tussen de 12V chassisaccu en de hulpaccu, waardoor deze accu direct kan worden opgeladen terwijl de accu's van uw voertuig worden opgeladen via de OEM walstroomkabel.

PRODUCT BEKIJKEN

EV-verwarming

Voor een duurzaam e-voertuig is een EV-verwarming een must.

De door Modul-System zelf geproduceerde heater heeft een capaciteit van 600W, waardoor het voertuig ook tijdens de koudere maanden warm blijft. In de zomer fungeert de verwarming als ventilator, waardoor de frisse lucht in het voertuig kan circuleren.

PRODUCT BEKIJKEN

M-C Control Box Kit

Deze kit bevat alle benodigde onderdelen om met Modul-Connect™ aan de slag te gaan

Met Modul-Connect™ kunt u de aanvullende elektrische accessoires draadloos controleren en bedienen. Schakel de werklampen in/uit, bewaak de temperatuur, regel de verwarming, controleer het gewicht van het voertuig en nog veel meer.

PRODUCT BEKIJKEN

Haal het meeste uit uw elektrische bedrijfswagen, installeer de lichtgewicht inrichting van Modul-System en de EV aangepaste elektronica. Een milieuvriendelijke oplossing die u eveneens geld bespaart.

Samenwerken om de uitstoot van kooldioxide te verminderen

Onze toewijding aan duurzaamheid beïnvloedt elke fase van ons werkproces, van het concept, tot het testen, de productie en de assemblage tot aan u, de eindgebruiker.

"Volgens onze levenscyclusanalyse is onze grootste bijdrage aan het milieu dat we werken met de lichtste materialen die beschikbaar zijn. Dit beperkt de impact die onze oplossingen hebben op het milieu zoveel mogelijk gedurende de levensduur van het voertuig."

David Mickelson, CEO van Modul-System.

LEES MEER

Modul-Connect

Maak verbinding en bereik uw duurzaamheidsdoelstellingen. Modul-Connect™ is er om uw wagenpark toekomstbestendig te maken.

Verbeter het rijbereik, verleng de levensduur van uw voertuig, verkort de remweg en verbeter de veiligheid van passagiers met ons weegsysteem.

Krijg real-time toegang tot de routes van het voertuig, het gewicht, de batterij, het gereedschap, de positie, de temperatuur en nog veel meer. Dit zal u uiteindelijk helpen de routes te optimaliseren, de juiste temperatuur te handhaven en te voorkomen dat gevoelige goederen verloren gaan.

Installeer Modul-Connect™ vandaag nog voor een duurzame toekomst.

 

LEES MEER

Heeft u geen geschikte inrichting gevonden? Geen nood, neem gewoon contact op met ons team en we zijn er zeker van dat we een perfecte oplossing op maat kunnen bieden.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden