DAKDRAGERS & ACCESSOIRES

LAAT ONS UW LADING DRAGEN

ACCESSOIRES OP HET DAK

Door omvangrijke producten aan de buitenkant van uw voertuig op te bergen, heeft u meer beschikbare ruimte in de laadruimte.

Wij bieden duurzame en robuuste dakdragers voor de meeste lichte bedrijfsvoertuigen. Veilig en ontworpen om de vermelde voertuigdakbelasting te weerstaan, dit zijn een van de beste producten op de markt.

Voordelen

  • Robuust dakbalksysteem dat is ontworpen om de vermelde dakbelasting van het voertuig te weerstaan.
  • Crash getest op 20G (ECE R17 pulse).
  • Aerodynamisch ontwerp vermindert windgeruis en helpt brandstofefficiëntie.
  • Geïntegreerde M8 T-track ter ondersteuning van al onze accessoires.
  • Niet-opdringerige installatie elimineert het risico op corrosie en beschermt de restwaarde van het voertuig.

DAKDRAGERS KITS

Naar de producten »

Lichtgewicht en robuuste dakdragerkit met aluminiumliggers. Het aerodynamische ontwerp van de dakdragers vermindert geluid en bevordert een efficiënt brandstofverbruik.

Om het gewicht te optimaliseren zijn de liggers gemaakt van aluminium met hoge weerstand. Alle beugels zijn gemaakt van roestvrij staal met poedercoating en de afwerkingsdetails, zoals einddoppen, zijn van kunststof. De in de dakdragers geïntegreerde T-rail (M8) kan worden gebruikt om snel en gemakkelijk beugels voor verlichting, laadstoppen, sjormiddelen en andere accessoires te installeren.

De oorspronkelijke bevestigingspunten van het voertuig worden gebruikt voor de installatie, waardoor het risico van corrosie wordt opgeheven en de restwaarde van het voertuig wordt beschermd. De dakdragers zijn ontworpen om de aangegeven dakbelasting te kunnen weerstaan. 

BUIZENDRAGER

Naar de producten »

Lichtgewicht en robuuste buizendrager van aluminium met hoge weerstand. Om het laden en lossen te vergemakkelijken, kan de buizendrager aan beide uiteinden worden geopend. De buizendrager is snel en eenvoudig te installeren op de T-rail van de Modul-System dakdragers. Om te voorkomen dat de vervoerde artikelen beschadigd raken, kan er lichtgewicht bekleding (apart verkrijgbaar) worden geïnstalleerd.

DAKDRAGER ACCESSOIRES

Naar de producten »

Wij bieden een breed scala aan accessoires voor onze dakdragers. Een achterrol vergemakkelijkt het laden en lossen terwijl de achterkant van het voertuig wordt beschermd, zijlaadstops houden uw lading veilig en sjorogen/haken bieden slimme sjormogelijkheden.

VERLICHTING / SIGNALERING

Naar de producten »

We hebben een breed scala aan verlichting die direct op het dak of op de dakdragers kunnen worden geïnstalleerd. Onze werklampen en signaleringsverlichting zijn allemaal ontworpen voor buiten.

De gepatenteerde verlichting wordt geïnstalleerd aan de uiteinden van de dragers en biedt dubbele functionaliteit: verlicht een ruimte rond het voertuig en creëert een waarschuwing van 360 graden met de signaleringslichten. Het voldoet aan de EN55025-, R10- en R65-regelgeving en heeft verschillende flitspatronen die aan elke behoefte voldoen.

Maak een kit of maat voor uw bedrifswagen

MAAK EEN KIT OP MAAT VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

We bieden een reeks vooraf ontworpen kits, op maat gemaakt voor elke auto.
Selecteer hieronder uw voertuig om de beschikbare oplossingen te bekijken.

 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden