MODUL-CONNECT

NAAR DE PRODUCTEN »

Modul-Connect brengt wagenparken tot leven. Een krachtige besturingssysteem in elk voertuig biedt functionaliteit die waarde toevoegt, waardoor zowel de bestuurder als de ondersteuningsteams toegang hebben tot realtime gegevens. De smartphone zorgde voor een revolutie in de manier waarop mensen verbinding maken. Nu zal Modul-Connect dezelfde vrijheid gaan geven binnen het wagenparkbeheer.

MEER LEZEN

Modul-Connect is een innovatief bedradings- en regelsysteem waarmee u alle additionele elektrische onderdelen van het voertuig kunt bedienen. Het is zeer veelzijdig en kan grote belasting aan.

Het systeem is door Modul-System in samenwerking met specialisten uit de automotive, elektronica en software-industrie ontwikkeld voor lichte bedrijfsvoertuigen. Het product is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden, met gebruik van hoogwaardige componenten. Daarom bieden we vol vertrouwen 3 jaar garantie.

Modul-Connect is volledig onafhankelijk van het elektrische systeem van de OEM en van andere elektrische systemen in het voertuig. Het systeem heeft strenge tests ondergaan en heeft zowel de E- als de CE-markering.

 

PLAN MET PRECISIE

U kunt waardevolle inzichten verkrijgen door uw wagenpark te monitoren. Door de routes te optimaliseren kunnen zowel kilometers als kostbare tijd worden bespaard. In het Modul-Connect webportal worden al uw voertuigen weergegeven met hun exacte positie en gereden route, accuniveau en laadgewicht van het weegsysteem. Voor voertuigen waarin sensoren zijn geïnstalleerd, kunt u de statistieken volgen en als het weegsysteem een alarm afgeeft, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Alle gegevens worden opgeslagen en u kunt eenvoudig historische waarden analyseren. Daarnaast kunt u verschillende soorten rapporten maken, die naar andere formaten kunnen worden geëxporteerd en worden gedeeld voor verdere analyses om het bedrijf te optimaliseren. Op basis van lokale regelgeving en richtlijnen is het ook mogelijk om in te stellen welke gegevens voor elke gebruiker zichtbaar zijn.

Met behulp van onze rij-dagboekservice kunnen nauwkeurige rapporten worden gegenereerd uit het systeem. U kunt alle routes, gereden kilometers en tolwegpassages zien. De chauffeur kan de reis classificeren als zakelijk of privé met behulp van de mobiele telefoon. De verzamelde gegevens kunnen naar Excel worden geëxporteerd en als basis worden gebruikt bij het maken van het maandelijkse belastingrapport voor de financiële afdeling.

Met behulp van de rijgedragservice is het mogelijk om versnellingen, zwaar remmen en onevenwichtige bochten te detecteren. Naast het verkeersveiligheidsaspect kan deze informatie worden gebruikt om het brandstofverbruik en de emissies te minimaliseren en de levensduur van de banden, remmen enz. van het voertuig te verlengen.

 

DOWNLOAD DE MODUL-CONNECT APP

   

MINDER LEZEN

RIJJOURNAAL  

Alle voertuiggegevens worden verzameld in het digitale en automatisch gegenereerde rijjournaal, wat de administratie vermindert en een mogelijke belastingcontrole vergemakkelijkt. Een rijjournaal registreert alle informatie die nodig is voor belastingdoeleinden.

MEER LEZEN

Tijd en geld besparen  
Het handmatig invullen van een rijjournaal is tijdrovend, makkelijk te vergeten en is eerlijk gezegd niet zo leuk. Met het rijjournaal van Modul-Connect krijgt u alle rijgegevens van uw voertuigen automatisch gegenereerd en geüpload naar de cloud. De dagen van het handmatig invoeren van gegevens zijn dus voorbij. Daarnaast krijgt u als wagenparkbeheerder een beter inzicht in hoe de voertuigen daadwerkelijk worden gebruikt.  

Download complete rijjournalen  
Aan het einde van de maand logt u in op de Customer Portal en download een compleet rijjournaal. In het rapport vindt u afstanden, adres, tijd en het doel van elke reis, alles wat u nodig heeft voor de maandelijkse belasting.  

Bijhouden in de app  
In de telefoon-app kan elke chauffeur zijn eigen routes zien en een schema instellen om ritten automatisch of handmatig te categoriseren als 'Privé' of 'Zakelijk'. Het kan moeilijk zijn om het doel van elke reis tot aan het einde van de maand te onthouden. Daarom hebben we een commentaarsectie toegevoegd waar u eenvoudig het doel van elke route kunt invoeren.

Routes optimaliseren
In de Customer Portal worden de routes van elk voertuig van uw wagenpark gevisualiseerd op een kaart. Bekijk in realtime waar ze zich bevinden of ga terug in de kalender en analyseer historische routes. Dit kan een handig hulpmiddel zijn voor het vinden van inefficiënte routes en het opnieuw plannen van een efficiëntere vloot. 

DOWNLOAD DE MODUL-CONNECT APP

   

MINDER LEZEN

GEÏNTEGREERD WEEGSYSTEEM

NAAR DE PRODUCTEN »

Met het in het voertuig geïntegreerde weegsysteem kan de bestuurder het gewicht van de voor- en de achteras plus het totale gewicht van het voertuig bewaken. Op de ophanging van het voertuig zijn sensoren geïnstalleerd en de hoofdregelunit berekent de werkelijke belasting op basis van de gegevens van de sensoren.

MEER LEZEN

VOORKOM OVERGEWICHT VAN HET VOERTUIG

Worstelt u met overgewicht van uw voertuigen? Het geïntegreerde weegsysteem bewaakt het gewicht van het voertuig in realtime. Het gewicht wordt weergegeven op een displayschakelpaneel, mobiele telefoon of tablet en wordt gepresenteerd in relatie tot het laadvermogen.

Het systeem krijgt zijn gegevens van sensoren die op de voertuigophanging zijn geïnstalleerd en stelt de bestuurder in staat om de vooras, achteras en het totale gewicht van het voertuig te controleren. Het systeem is uiterst precies, met een nauwkeurigheid van +/- 2,5 % in de buurt van het maximale laadvermogen.

Het displayschakelpaneel heeft een hoogwaardig OLED-scherm en is ontworpen om in de cabine van het voertuig te plaatsen. Schakelaars met achtergrondverlichting maken het voor de bestuurder gemakkelijk om te zien welke accessoires zijn ingeschakeld. Een mobiele telefoon of tablet (iOS/Android) kan worden gebruikt in combinatie met of in plaats van de displayschakelaar. De Modul-Connect App heeft een gebruiksvriendelijke grafische lay-out en waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig dicht bij de maximale belasting is.

Met een Modul-Connect PRO-systeem geïnstalleerd, is het mogelijk om het gewicht van elk voertuig te controleren in het Modul-Connect webportal. Het gedeelte van de route waarop een voertuig te zwaar was, wordt rood weergegeven op de kaart. Er kan eenvoudig een rapport met historische waarschuwingsberichten per dag en per route worden gegenereerd.

 

MINDER LEZEN

Klantenportaal

De Modul-Connect Portal is de perfecte tool voor wagenparkbeheerders die hun wagenpark zo efficiënt mogelijk willen laten functioneren. Het portaal brengt al uw modules samen en geeft realtime gegevens en historische rapporten.

MEER LEZEN

Al uw gegevens op één plek
Met het Modul-Connect klantenportaal kunt u elk voertuig in uw wagenpark nauwkeurig volgen. U kunt eenvoudig informatie inzien over de exacte positie van een voertuig, welke afstand het heeft afgelegd, de accustatus en het gewicht van het voertuig.

Door uw wagenpark digitaal te volgen, kunt u waardevolle infromatie krijgen om uw routes efficiënter in te plannen, waardoor u kilometers en tijd kunt besparen.

Als uw voertuigen zijn uitgerust met sensoren, kunt u realtime informatie ontvangen telkens wanneer een waarschuwing wordt geactiveerd en eenvoudig een geschiedenis van alle alarmen, sensorwaarschuwingen en voertuiggewicht bekijken.

Berichtgeving
Alle gegevens worden opgeslagen, zodat u deze eenvoudig kunt analyseren. Een breed scala aan verschillende rapporten kan worden gemaakt op basis van de gewenste gegevens. Rapporten kunnen worden geëxporteerd en worden gedeeld voor verdere analyse om efficiëntiebesparingen en potentiële gebieden van bedrijfsontwikkeling te identificeren.

MINDER LEZEN

ACTIVA TRACKER

Ben je het beu om vergeten gereedschap te vervangen? Door Asset Trackers op waardevolle apparatuur te monteren, kunt u ervoor zorgen dat er niets achterblijft. Verschillende Asset Trackers kunnen worden aangesloten op een voertuig en/of telefoon en u wordt op de hoogte gebracht telkens wanneer een Asset Tracker buiten bereik is.

MEER LEZEN

Ontwikkeld voor zware omgevingen
De Asset Trackers zijn ontwikkeld voor zware omgevingen. Elke asset tracker is klein, waterdicht, schokbestendig en trillingsbestendig, waardoor hij aan vrijwel alle apparatuur kan worden bevestigd. De duurzame ingebouwde batterij heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar.

Volg uw gereedschappen in de Portal
In het klantenportaal kunt u de positie van de gereedschappen in realtime op een kaart zien. Wanneer een gereedschap is vergeten, wordt het rood weergegeven op de kaart en kunt u gemakkelijk de laatstepositie van het gereedschap zien. Hierdoor kun je als wagenparkbeheerder zien of er een chauffeur in de buurt is die het gereedschap kan gaan ophalen. 

MINDER LEZEN

Passive Infrared (PIR) Sensors

With one or more PIR sensor installed in your vehicle, you can leave the lighting on only when it actually needs to be. or why not let them warn you when there is unauthorized movement.

MEER LEZEN

Motion controlled lights

Working with both interior lighting and exterior work lights, you can use motion sensors to detect when a vehicle's lighting needs to be on. With PIR, lights never need to be used unnecessarily saving money when lights are not needed but making sure your team can work effectively when they are.

Burglar alarm

When movement is detected outside working hours, you can set the motion sensors to turn on the lighting and scare away intruders. At the same time, a warning is sent to the driver and fleet commander who can track the vehicle’s position in either the Portal or the phone app.

MINDER LEZEN

KLIMAATSENSOR

Als u temperatuurgevoelige producten verzendt, kunt u met temperatuur- en vochtigheidssensoren het klimaat in het voertuig nauwkeurig bewaken en meldingen ontvangen als de temperatuur te warm of te koud wordt.

MEER LEZEN

Realtime monitoring

Met onze temperatuur- en vochtigheidssensor kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid in realtime volgen. De waarden worden weergegeven op een schakelpaneel met display, mobiele telefoon of tablet.

 

Portalrapporten

In het klantenportaal kunt u de temperatuur- en vochtigheidsstatus van alle voertuigen in uw wagenpark bekijken, de geschiedenis van afstanden bekijken en downloaden wanneer de temperatuur- en vochtigheidssensor waarden vertoonde die buiten het gewenste bereik lagen. Om niet het risico te lopen dat uw temperatuurgevoelige goederen slecht worden, wordt er direct een pushbericht naar u als chauffeur gestuurd.

MINDER LEZEN

Stroomomvormers

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een stroomomvormer kunt u 230V-apparatuur laten draaien op de accu van het voertuig. Wij bieden een reeks DC-AC-omvormers voor zuivere sinusgolven van hoge kwaliteit. Alle omvormers beschikken over een alarm bij lage batterijspanning om volledige ontlading te voorkomen en een overbelastings- en overtemperatuurbeveiliging om de omvormer en de ombouw te beschermen.

Acculaders

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een acculader zorgt u dat uw 2de accu altijd goed is opgeladen. Wij installeren zowel DC-DC als AC-DC opladers. De Modul-System acculaders zijn compatibel met alle lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder die met slimme dynamo's, regeneratieve remtechnologie en start/stop-functionaliteit.

Verwarmingstoestellen

NAAR DE PRODUCTEN »

Een verwarming zorgt dat het voertuig warm is, zelfs als de buitentemperatuur laag is. Wij bieden zowel water- als luchtverwarmingen. De waterverwarming verwarmt de motor/cabine voor, terwijl de luchtverwarmingen geschikt zijn voor het opwarmen van de laadruimte/cabine.

Naar de producten »

Verlichting en zwaailichten

Signalering

Signalering zorgt dat het voertuig op of naast de weg zichtbaar is. Onze reeks signalering omvat omgevingsverlichting, stroboscooplampen, werklampen en lichtbalken. De omgevingsverlichting, stroboscooplampen en lichtbalken voldoen aan de R65-regelgeving en hebben verschillende flitspatronen voor elke behoefte.

Binnenverlichting

Goede verlichtingsomstandigheden in uw bedrijfswagen dragen bij tot efficiënter werken en een hoger veiligheidsniveau. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige verlichting, waaronder interieurverlichting, werkbladverlichting, lade- /legbordverlichting en werkverlichting in verschillende versies.

Accessoires

NAAR DE PRODUCTEN »

Modul-System biedt een breed scala aan extra elektrische accessoires, zoals achteruitrijdcamera's en alarmen, handwasunits, sensoren, startonderbrekers, stopcontacten, enz. Als u het accessoire dat u zoekt niet kunt vinden op de website, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Service Center. 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden