SERVICE CENTERS

Van een leeg voertuig tot een complete servicevoertuig

De drie magische vragen

Wanneer u zich tot een Modul-System Service Center richt, krijgt u van begin tot eind hulp: van een lege bestelbus tot een compleet ingerichte bedrijfswagen. Om het u makkelijk te maken, volgen we een vastomlijnde procedure met de nadruk op drie vragen:

1. Wie bent u?
2. Wat hebt u nodig?
3. Wanneer hebt u het nodig?

Dat is alles, eigenlijk. En dat is ook het magische.

Hieronder kunt u meer lezen over elke stap in ons proces – wat het inhoudt en hoe u ervan profiteert. Maar de beste manier om ons te leren kennen, is ons een bezoek te brengen. Met meer dan 100 locaties wereldwijd is een Service Center van Modul-System nooit ver weg.

Zie Modul-System op een grotere kaart

1. Wie bent u?

Timmerman, elektricien, loodgieter, telefoonmonteur ... het maakt niet uit wie u bent. Vertel ons gewoon over uw werksituatie en uw wagen en we stellen een voorstel op voor een complete ombouw.

Verschillende beroepen hebben verschillende behoeften. Een elektricien wil legborden voor buizen en opbergbakken voor kabels en gereedschappen, terwijl een loodgieter voor laden voor buisaansluitingen gaat. En zelfs als u de behoeften van de ene timmerman met die van een ander vergelijkt, zult u waarschijnlijk ontdekken dat deze verschillen.

Daarom zoeken we om te beginnen eerst uit waarmee u werkt, hoe uw werkdagen eruitzien en in wat voor voertuig u rijdt. Dat verschaft ons een goed ontwerpplatform voor uw bedrijfswagen.

Wij hebben de middelen om uw nieuwe bedrijfswagen in 3D te visualiseren en u krijgt een gedetailleerde specificatie met inbegrip van een kostenraming. Wij kunnen u ook helpen met het berekenen van de ROI die door de nieuwe apparatuur gegenereerd wordt.

Maak een kit of maat voor uw bedrifswagen

2. Wat hebt u nodig?

Wij bieden u talloze producten waaruit u kunt kiezen en leiden u van begin tot eind naar een combinatie die aan uw specifieke behoeften voldoet.

De basis van uw apparatuur is uiteraard het inrichtingssysteem. Wij bieden modulaire ontwerpen op maat. Sommige daarvan hebben een meer traditioneel uiterlijk, andere hebben met recht een exclusieve look.

De vloer, wandbekleding en tussenschot zijn andere belangrijke elementen van uw bedrijfswagen. Niet alleen oogt uw wagen beter, ze dragen ook bij aan een veiligere installatie. Binnen- en buitenverlichting maken het basisaanbod compleet.

Daarnaast kunt u een keuze maken uit honderden accessoires: van boxen tot verdeelschotten en van bankschroeven tot dakdragers. Wij kunnen ook speciale wensen, zoals branding en striping verzorgen.

3. Wanneer hebt u het nodig?

Vertel het ons, dan regelen we dat. U krijgt uw voertuig op de juiste datum, met de juiste apparatuur en alles op de juiste wijze bevestigd.

U krijgt uw voertuig op de juiste datum, met de juiste apparatuur en alles op de juiste wijze bevestigd. Wij monteren elke werkdag opnieuw apparatuur in voertuigen. Daarom durven wij u een gegarandeerde leverdatum te beloven. Wij weten hoeveel tijd het neemt om de apparatuur te monteren en hoe belangrijk het voor u is om uw bedrijfswagen op tijd te krijgen.

De kwaliteit van het installatiewerk is net zo belangrijk. Onze mensen zijn gecertificeerd en volgen de montage-instructies tot in de details. U kunt uw inrichtingssysteem op de carrosserie of op profielen laten monteren.

U krijgt drie jaar garantie op de installatie. Mocht u ergens niet tevreden over zijn, dan is het voor ons topprioriteit het u alsnog volledig naar de zin te maken.

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden