Uw aanbieder van totaaloplossingen

 

Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring in de branche en wij doen voortdurend ons uiterste best koploper te blijven in de ontwikkeling van hoogwaardige producten.

Ervaring alleen is echter niet genoeg. Het is minstens zo belangrijk om innovatief te denken en de behoeften van onze klanten tot in detail te begrijpen. Onze doelstelling is een aanbieder van totaaloplossingen te zijn, een bedrijf waarop u kunt vertrouwen bij het beheren van uw wagenpark.

Op maat is de standaard

NAAR DE PRODUCTEN »

Onze inrichtingen voor bedrijfswagens zijn gebaseerd op modules en derhalve buitengewoon flexibel. U kunt een oplossing creëren die op basis van standaardproducten volledig op maat is. En de unieke, gepatenteerde T-rail doet dienst als een verbinding met andere modules.

Alle producten zijn ontwikkeld voor de krachten waaraan ze in het rijdende voertuig worden blootgesteld. Dit komt normaal gesproken overeen met een veiligheidsfactor (3G) ten opzichte van een stilstaand voertuig.

De laadcapaciteit en het gedrag bij aanrijdingen van de producten zijn uitgebreid getest en de producten zijn goedgekeurd volgens de Europese TÜV-norm. De maatvoering en gekozen materialen zijn afgestemd op een maximale laadcapaciteit om aan de eisen ten aanzien van een laag brandstofverbruik en een geringe invloed op het milieu te voldoen.

 

Vergroot uw laadvermogen of
verlaag uw kosten

NAAR DE PRODUCTEN »

Groter laadvermogen en een robuuste oplossing. Dat zijn twee factoren die onze klanten vaak noemen wanneer we met hen bespreken wat ze globaal van een ombouw verwachten. De bedrijfswageninrichtingen van Modul-System worden gemaakt van ultrahoge-sterktestaal en dat maakt ze licht en duurzaam tegelijk. Wij vinden het ontzettend belangrijk om het totale gewicht van een voertuigombouw te verminderen. Lees verder en kom er achter waarom.

MEER LEZEN

Wilt u meer verkopen?


Aantal voertuigen in uw wagenpark: 400
Mogelijke toename van de verkopen: € 2,2 miljoen per jaar

Als een bedrijf meer wil verkopen, moet het zich richten op activiteiten die omzet opleveren. Heen en weer rijden om materialen en apparatuur op te halen, is bepaald niet zo'n activiteit. Als de inrichting minder weegt, kunt u meer in het voertuig laden en de reistijd die u op deze manier bespaart, kunt u omzetten in tijd die u in rekening kunt brengen.

Als u voor een wagenpark van 400 voertuigen 20 minuten extra per voertuig kunt rekenen dankzij het grotere laadvermogen, betekent dit bij een uurtarief van € 75 een mogelijke toename van de nettoverkopen met € 2,2 miljoen per jaar*.  

* Voorbeeld gebaseerd op 220 werkdagen per jaar.

 

Wilt u kosten verminderen?


Aantal voertuigen in uw wagenpark: 400
Mogelijke kostenbesparing: bijna € 50.000 in 3 jaar

Niet iedereen wil of kan het toegenomen laadvermogen als gevolg van een lichtgewicht inrichting benutten. Toch kunt u hiermee geld besparen doordat u minder brandstofkosten maakt. 

Als het gemiddelde gewicht van de inrichting van 144 kg naar 100 kg daalt, dus met 44 kg, kan het brandstofverbruik afnemen met 0,1 liter per 100 km*. Als elk voertuig gemiddeld 35.000 km per jaar aflegt, u 400 wagens hebt en de brandstofkosten € 1,40 per liter zijn, kan uw bedrijf bijna € 50.000 besparen in een periode van drie jaar.

* In het voorbeeld wordt aangenomen dat het volledig beladen voertuig 9,4 liter per 100 km verbruikt en dat het brandstofverbruik bij een gewichtsvermindering van 100 kg met 0,18 liter per 100 km afneemt. Bron: www.worldautosteel.org/projects/determination-of-weight-elasticity/

 

Geeft u om het milieu?


Aantal voertuigen in uw wagenpark: 400
Mogelijke afname van de kooldioxide-uitstoot: 87 ton in 3 jaar

Lagere brandstofkosten zijn niet het enige voordeel van het omlaag brengen van het totale gewicht van het voertuig. Minder gewicht betekent ook minder CO2-uitstoot.

In het bovenstaande voorbeeld, waarbij het gewicht van de inrichting met 44 kg is verminderd en elk voertuig gemiddeld 35.000 km per jaar aflegt, neemt de kooldioxide-uitstoot in een periode van drie jaar met 87 ton af*.

* In het voorbeeld wordt aangenomen dat de wagen met volledige belading 9,4 liter per 100 km verbruikt en dat 1 liter brandstof overeenkomt met 2,62 kg kooldioxide-uitstoot. Bron: www.fleetnews.co.uk/costs/carbon-footprint-calculator/

MINDER LEZEN

WAGENPARKBEHEER - Uw eigen werkzaamheden op de eerste plaats


Wij bieden u volledige totaalpakket. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ombouwproces, inclusief het dagelijkse contractbeheer, waardoor u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Gedreven door TCO. Wij streven ernaar de total cost of ownership van uw wagenpark te verlagen. Dankzij lichtgewichtproducten neemt het laadvermogen toe en het systeem is zo duurzaam dat het is berekend op langdurige gebruik. Wij bieden vol vertrouwen een langdurige garantie op onze hoogwaardige producten. Als u een ROI-berekening wilt, neemt u dan a.u.b. contact op met ons verkoopteam.

Vertrouw op ons. Wij zien onszelf als probleemoplossers en we zijn er trots op dat we lastige problemen van onze klanten kunnen oplossen. Zo'n oplossing kan bijvoorbeeld zijn het ter plekke ombouwen van voertuigen, het regelen van de import en het stallen van de voertuigen totdat ze gereed zijn voor levering, het ontwikkelen van artikelen op maat en nog veel meer.

Ontwerp dat het verschil maakt


Echt teamwork. Onze uiterst ervaren centrale en plaatselijke R&D-teams werken voortdurend aan het ontwerpen van nieuwe en innovatieve producten. Daarnaast werken we samen met deskundigen op relevante terreinen om de veiligheid en kwaliteit van ons productassortiment, dat voortdurend in ontwikkeling is, te kunnen garanderen. Via een ISO-certificering en onze eigen productie kunnen wij van begin tot eind kwaliteit garanderen.
 
Werken met onze klanten
. Voor elk van onze ontwikkelingsprojecten organiseren we bijeenkomsten met klanten én eindgebruikers. Zo krijgen we rechtstreeks feedback van de mensen die onze oplossingen dagelijks gebruiken.

Digitale intelligentie. We gebruiken een verscheidenheid aan digitale middelen om onze processen te doorlopen, van ontwikkeling tot verkoop. Naast crashtesten en technische simulaties leveren we ROI-berekeningen, een designsoftware die op maat is gemaakt voor onze oplossingen.

WIJ NEMEN ALLE LOGISTIEK VOOR ONZE REKENING


Maatwerk is standaard. Wij leveren bedrijfswageninrichtingen op basis van modules. Deze kunnen worden gecombineerd, zodat ze optimaal aan de eisen van uw wagenpark voldoen, met gebruikmaking van direct beschikbare producten. Als aanbieder van totaaloplossingen leveren we alle hulpartikelen die u nodig hebt voor een volledige ombouw.

Snel op weg. Omdat we voldoende voorraad hebben in zowel centrale als lokale magazijnen, kunnen we ons omvangrijke klantenbestand en onze partners een snelle levertijd garanderen.

Flexibele leveringen. Wij bieden flexibele leveropties voor uiteenlopende zaken als producten en voertuiglogistiek. Dankzij ons netwerk van Service Centers kunnen wij tevens voorzien in complexe ombouwprocessen.

 

Elke dag weer voor klanttevredenheid zorgen 


Service binnen handbereik. Waar u ook bent, ons servicenetwerk met meer dan 300 partners in 50 landen staat steeds voor u klaar. Of u nu een basisinrichting of een volledige ombouw nodig hebt, wij hebben de kennis die nodig is om alles soepel te laten verlopen.

Wij luisteren naar u.
Wij doen regelmatig onderzoek om ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent over onze service. Deze feedback vormt ook de basis voor verdere verbeteringen. 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden