VOERTUIGELEKTRONICA WORDT KINDERSPEL

Modul-Connect

MODUL-CONNECT

Modul-Connect is een uniek en robuust platform voor alle digitale en elektrische apparaten in bedrijfsvoertuigen. Het systeem is snel en gemakkelijk te installeren en omdat het onafhankelijk is van het elektrische systeem van de OEM en van alle andere elektrische systemen in het voertuig, biedt het maximale betrouwbaarheid.

Modul-Connect bestaat uit een veelzijdige besturingskast met hoge-capaciteitsuitgangen die allemaal afzonderlijke instellingen bieden voor accubeschermer en/of timer. Daarnaast heeft het ingangen die kunnen worden gebruikt voor het wisselen tussen signalen en het controleren van uitgangssignalen. Drie CAN-kanalen maken directe integratie met het voertuig of andere systemen mogelijk. Bluetooth-communicatie maakt draadloze schakelaars mogelijk met een bereik tot 100 m. De elektrische producten kunnen worden beheerd met de Modul-Connect-app vanaf een telefoon of tablet (iOS of Android), een afstandsbediening die op batterijen werkt of elektrische schakelaars met of zonder display.

Het systeem is uiterst intelligent en maakt geavanceerde programmering mogelijk. Het kan bijvoorbeeld de werkverlichting uitschakelen wanneer de handrem wordt vrijgegeven. Met behulp van een weegsysteem kan de bestuurder worden gewaarschuwd wanneer het voertuig te zwaar is.

Een PIR-sensor kan beweging detecteren en bijvoorbeeld de verlichting inschakelen, en de temperatuur- en vochtigheidssensor kan een alarm of melding op uw mobiele apparaat activeren. Assettrackers waarschuwen de bestuurder als apparatuur buiten bereik is bij het verlaten van een werklocatie.

MODUL-CONNECT PRO 

De Modul-Connect PRO kan alles wat het Modul-Connect systeem ook kan. Daarnaast kunt u uw wagenpark ermee monitoren en beheren.

Het Modul-Connect PRO-systeem heeft een simkaart en stuurt alle gegevens naar de cloud voor weergave in het webportal. Toegang tot het portal kan op elk gewenst niveau worden verleend, bijvoorbeeld per land, regio of afdeling.

In het webportal worden alle voertuigen weergegeven in een lijst en op een kaart, waarop u hun huidige positie, route, accuniveau en als er een weegsysteem is geïnstalleerd, het actuele gewicht kunt volgen. Als het systeem een sensorwaarde buiten het toegestane bereik detecteert, wordt er een waarschuwing op de kaart weergegeven.

Alle gegevens worden opgeslagen en met behulp van de kalenderfunctie kunt u eenvoudig eerdere routes, rijpatronen en waarschuwingen bekijken.

Met de rij-dagboekservice worden er rapporten gegenereerd met exacte routes, het rijpatroon en tolwegpassages. De chauffeur kan de reis classificeren als zakelijk of privé, wat handig is bij het opstellen van het maandelijkse belastingrapport.

Als er assettrackers zijn geïnstalleerd, kan niet alleen de chauffeur, maar ook gebruikers van het webportal zien wanneer gereedschappen of apparatuur buiten bereik zijn.

MODUL-CONNECT

NAAR DE PRODUCTEN »

Met Modul-Connect wordt het plaatsen van elektrische functies in het voertuig eenvoudig. Het systeem kan snel en veilig worden geïnstalleerd, zonder dat ervaren elektriciens of complexe programmering nodig zijn.

MEER LEZEN

Modul-Connect is een innovatief bedradings- en regelsysteem waarmee u alle additionele elektrische onderdelen van het voertuig kunt bedienen. Het is zeer veelzijdig en kan grote belasting aan.

Het systeem is door Modul-System in samenwerking met specialisten uit de automotive, elektronica en software-industrie ontwikkeld voor lichte bedrijfsvoertuigen. Het product is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden, met gebruik van hoogwaardige componenten. Daarom bieden we vol vertrouwen 3 jaar garantie.

Modul-Connect is volledig onafhankelijk van het elektrische systeem van de OEM en van andere elektrische systemen in het voertuig. Het systeem heeft strenge tests ondergaan en heeft zowel de E- als de CE-markering.

 

DOWNLOAD DE MODUL-CONNECT APP

   

MINDER LEZEN

MODUL-CONNECT PRO

NAAR DE PRODUCTEN »

Modul-Connect PRO brengt wagenparken tot leven. Een krachtige besturingssysteem in elk voertuig biedt functionaliteit die waarde toevoegt, waardoor zowel de bestuurder als de ondersteuningsteams toegang hebben tot realtime gegevens. De smartphone zorgde voor een revolutie in de manier waarop mensen verbinding maken. Nu zal Modul-Connect PRO dezelfde vrijheid gaan geven binnen het wagenparkbeheer.

MEER LEZEN

PLAN MET PRECISIE

U kunt waardevolle inzichten verkrijgen door uw wagenpark te monitoren. Door de routes te optimaliseren kunnen zowel kilometers als kostbare tijd worden bespaard. In het Modul-Connect webportal worden al uw voertuigen weergegeven met hun exacte positie en gereden route, accuniveau en laadgewicht van het weegsysteem. Voor voertuigen waarin sensoren zijn geïnstalleerd, kunt u de statistieken volgen en als het weegsysteem een alarm afgeeft, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Alle gegevens worden opgeslagen en u kunt eenvoudig historische waarden analyseren. Daarnaast kunt u verschillende soorten rapporten maken, die naar andere formaten kunnen worden geëxporteerd en worden gedeeld voor verdere analyses om het bedrijf te optimaliseren. Op basis van lokale regelgeving en richtlijnen is het ook mogelijk om in te stellen welke gegevens voor elke gebruiker zichtbaar zijn.

Met behulp van onze rij-dagboekservice kunnen nauwkeurige rapporten worden gegenereerd uit het systeem. U kunt alle routes, gereden kilometers en tolwegpassages zien. De chauffeur kan de reis classificeren als zakelijk of privé met behulp van de mobiele telefoon. De verzamelde gegevens kunnen naar Excel worden geëxporteerd en als basis worden gebruikt bij het maken van het maandelijkse belastingrapport voor de financiële afdeling.

Met behulp van de rijgedragservice is het mogelijk om versnellingen, zwaar remmen en onevenwichtige bochten te detecteren. Naast het verkeersveiligheidsaspect kan deze informatie worden gebruikt om het brandstofverbruik en de emissies te minimaliseren en de levensduur van de banden, remmen enz. van het voertuig te verlengen.

 

DOWNLOAD DE MODUL-CONNECT APP

   

MINDER LEZEN

GEÏNTEGREERD WEEGSYSTEEM

NAAR DE PRODUCTEN »

Met het in het voertuig geïntegreerde weegsysteem kan de bestuurder het gewicht van de voor- en de achteras plus het totale gewicht van het voertuig bewaken. Op de ophanging van het voertuig zijn sensoren geïnstalleerd en de hoofdregelunit berekent de werkelijke belasting op basis van de gegevens van de sensoren.

MEER LEZEN

VOORKOM OVERGEWICHT VAN HET VOERTUIG

Worstelt u met overgewicht van uw voertuigen? Het geïntegreerde weegsysteem bewaakt het gewicht van het voertuig in realtime. Het gewicht wordt weergegeven op een displayschakelpaneel, mobiele telefoon of tablet en wordt gepresenteerd in relatie tot het laadvermogen.

Het systeem krijgt zijn gegevens van sensoren die op de voertuigophanging zijn geïnstalleerd en stelt de bestuurder in staat om de vooras, achteras en het totale gewicht van het voertuig te controleren. Het systeem is uiterst precies, met een nauwkeurigheid van +/- 2,5 % in de buurt van het maximale laadvermogen.

Het displayschakelpaneel heeft een hoogwaardig OLED-scherm en is ontworpen om in de cabine van het voertuig te plaatsen. Schakelaars met achtergrondverlichting maken het voor de bestuurder gemakkelijk om te zien welke accessoires zijn ingeschakeld. Een mobiele telefoon of tablet (iOS/Android) kan worden gebruikt in combinatie met of in plaats van de displayschakelaar. De Modul-Connect App heeft een gebruiksvriendelijke grafische lay-out en waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig dicht bij de maximale belasting is.

Met een Modul-Connect PRO-systeem geïnstalleerd, is het mogelijk om het gewicht van elk voertuig te controleren in het Modul-Connect webportal. Het gedeelte van de route waarop een voertuig te zwaar was, wordt rood weergegeven op de kaart. Er kan eenvoudig een rapport met historische waarschuwingsberichten per dag en per route worden gegenereerd.

 

MINDER LEZEN

Stroomomvormers

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een stroomomvormer kunt u 230V-apparatuur laten draaien op de accu van het voertuig. Wij bieden een reeks DC-AC-omvormers voor zuivere sinusgolven van hoge kwaliteit. Alle omvormers beschikken over een alarm bij lage batterijspanning om volledige ontlading te voorkomen en een overbelastings- en overtemperatuurbeveiliging om de omvormer en de ombouw te beschermen.

Acculaders

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een acculader zorgt u dat uw 2de accu altijd goed is opgeladen. Wij installeren zowel DC-DC als AC-DC opladers. De Modul-System acculaders zijn compatibel met alle lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder die met slimme dynamo's, regeneratieve remtechnologie en start/stop-functionaliteit.

Verwarmingstoestellen

NAAR DE PRODUCTEN »

Een verwarming zorgt dat het voertuig warm is, zelfs als de buitentemperatuur laag is. Wij bieden zowel water- als luchtverwarmingen. De waterverwarming verwarmt de motor/cabine voor, terwijl de luchtverwarmingen geschikt zijn voor het opwarmen van de laadruimte/cabine.

Naar de producten »

Verlichting en zwaailichten

Signalering

Signalering zorgt dat het voertuig op of naast de weg zichtbaar is. Onze reeks signalering omvat omgevingsverlichting, stroboscooplampen, werklampen en lichtbalken. De omgevingsverlichting, stroboscooplampen en lichtbalken voldoen aan de R65-regelgeving en hebben verschillende flitspatronen voor elke behoefte.

Binnenverlichting

Goede verlichtingsomstandigheden in uw bedrijfswagen dragen bij tot efficiënter werken en een hoger veiligheidsniveau. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige verlichting, waaronder interieurverlichting, werkbladverlichting, lade- /legbordverlichting en werkverlichting in verschillende versies.

Accessoires

NAAR DE PRODUCTEN »

Modul-System biedt een breed scala aan extra elektrische accessoires, zoals achteruitrijdcamera's en alarmen, handwasunits, sensoren, startonderbrekers, stopcontacten, enz. Als u het accessoire dat u zoekt niet kunt vinden op de website, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Service Center. 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden