VOERTUIGELEKTRONICA WORDT KINDERSPEL

Modul-Connect

Modul-Connect

Het elektrische systeem vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfswagen. Ons ervaren technische team zal een elektrisch systeem op maat ontwikkelen dat aan uw specifieke vereisten voldoet. Wij installeren alles, van eenvoudige verlichting of stopcontacten tot 230V-systemen.

Met ons modulaire digitale bedradings- en controlesysteem - Modul-Connect krijgt u een flexibel, lichtgewicht, elektrisch systeem met ingebouwde accubeschermer en fixatie. Alle producten in het Plug and Play-systeem worden bediend via schakelaars.

 

VOORDELEN

  • Snelle en veilige bedrading met ons innovatieve Plug and Play-systeem Modul-Connect.
  • Robuuste en duurzame lichten, voorzien van alle relevante certificeringen.
  • Hoogwaardige omvormers voor zuivere sinusgolven met alarm voor lage batterijspanning, beschermd tegen overbelasting en een te hoge temperatuur.
  • Batterijladers die uw hulpaccu snel opladen en werken met 'smart charge‘-voertuigen.

MODUL-CONNECT

NAAR DE PRODUCTEN »

Met Modul-Connect wordt voertuigelektronica kinderspel. Dankzij de 'plug and play'-functie, kan het systeem snel en veilig worden geïnstalleerd zonder ervaren elektriciens of complexe programmering.

MEER LEZEN

Modul-Connect is een modulair, digitaal bedradings- en controlesysteem voor lichte bedrijfswagens. Dankzij een uniek digitaal signaal voor het regelen van alle op het systeem aangesloten elektrische onderdelen kunnen meerdere producten tegelijkertijd en extreem betrouwbaar worden aangedreven en geschakeld langs een enkele kabel.

Omdat het systeem modulair is, kan het worden afgestemd op elke behoefte. De modulaire opbouw maakt het ook extreem flexibel en het kan eenvoudig worden aangepast als de eisen veranderen.

Modul-Connect wordt geleverd met een ingebouwde accubeschermer, die de startcapaciteit van het voertuig beschermt. Het is ook zeer stof- en waterbestendig (IP67). Daarnaast is het voorzien van elektronische zekeringen om te voorkomen dat accessoires kapot gaan in geval van kortsluiting. Aangezien het hier gaat om een stand-alone oplossing, niet aangesloten op het CAN bussysteem van het voertuig, wordt het niet beïnvloed door bijvoorbeeld software-updates van de fabrikant van het voertuig.

Bovendien is het een lichtgewicht systeem. Voor klanten met een heleboel elektrische componenten in hun voertuigen kan Modul-Connect een aanzienlijke gewichtsreductie bieden.

MINDER LEZEN

Stroomomvormers

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een stroomomvormer kunt u 230V-apparatuur laten draaien op de accu van het voertuig. Wij bieden een reeks DC-AC-omvormers voor zuivere sinusgolven van hoge kwaliteit. Alle omvormers beschikken over een alarm bij lage batterijspanning om volledige ontlading te voorkomen en een overbelastings- en overtemperatuurbeveiliging om de omvormer en de ombouw te beschermen.

Acculaders

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een acculader zorgt u dat uw 2de accu altijd goed is opgeladen. Wij installeren zowel DC-DC als AC-DC opladers. De Modul-System acculaders zijn compatibel met alle lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder die met slimme dynamo's, regeneratieve remtechnologie en start/stop-functionaliteit.

Verwarmingstoestellen

NAAR DE PRODUCTEN »

Een verwarming zorgt dat het voertuig warm is, zelfs als de buitentemperatuur laag is. Wij bieden zowel water- als luchtverwarmingen. De waterverwarming verwarmt de motor/cabine voor, terwijl de luchtverwarmingen geschikt zijn voor het opwarmen van de laadruimte/cabine.

Signalering

NAAR DE PRODUCTEN »

Signalering zorgt dat het voertuig op of naast de weg zichtbaar is. Onze reeks signalering omvat omgevingsverlichting, stroboscooplampen, werklampen en lichtbalken. De omgevingsverlichting, stroboscooplampen en lichtbalken voldoen aan de R65-regelgeving en hebben verschillende flitspatronen voor elke behoefte.

Binnenverlichting

NAAR DE PRODUCTEN »

Goede verlichtingsomstandigheden in uw bedrijfswagen dragen bij tot efficiënter werken en een hoger veiligheidsniveau. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige verlichting, waaronder interieurverlichting, werkbladverlichting, lade- /legbordverlichting en werkverlichting in verschillende versies.

Accessoires

NAAR DE PRODUCTEN »

Modul-System biedt een breed scala aan extra elektrische accessoires, zoals achteruitrijdcamera's en alarmen, handwasunits, sensoren, startonderbrekers, stopcontacten, enz. Als u het accessoire dat u zoekt niet kunt vinden op de website, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Service Center. 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden