Overname Moplan Bedrijfswageninrichting door Modul-System Nederland

-

Modul-System Nederland is per 1 juni de nieuwe eigenaar van MoPlan Bedrijfswageninrichting in Maassluis. Deze overname sluit aan bij de toekomstvisie van Modul-System om een Europees dekkend netwerk van service centers te realiseren.

MoPlan Bedrijfswageninrichting voert al enige tijd de producten van Modul-System in het assortiment. Onder leiding van eigenaar Rob van Duijnen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een inbouwspecialist van inrichtingen voor elke bedrijfswagen, op maat voor elke gebruiker en elke branche. 

“Wij hebben altijd voorop gelopen, met steeds weer nieuwe ideeën en concepten. De ontwikkelingen gaan echter steeds sneller. Door je aan te sluiten bij een toonaangevende Europese fabrikant sta je veel sterker’’, motiveert Rob van Duijnen de reden voor de overname. 

David Mickelson, CEO Modul-System Zweden: “Deze overname past in ons beleid van een Europees dekkend netwerk van Service Centers. Het stelt ons in staat om de klant nog beter te bedienen.” 

“Het verwerven van een extra inbouwfaciliteit sluit uitstekend aan bij het Modul-System Smart Van Concept, waarmee we ons nog nadrukkelijker willen profileren als leverancier van turn-key oplossingen voor bedrijfswagens.”, benadrukt Rutger Gielen, Sales Director van Modul-System Nederland, “Daarnaast kunnen we middels de dealers van MoPlan ons landelijk netwerk verder uitbreiden.“ 

Rob van Duijnen gaat zich na de overname verder concentreren op de uitbreiding van Motexion, het bedrijf in Vlaardingen, dat in eigen beheer producten ontwikkelt en produceert voor de bescherming van laadruimtes. Modul-System Nederland wil de samenwerking met Motexion voortzetten en uitbreiden. 

Rob van Duijnen bedankt alle relaties die in de afgelopen 19 jaar hebben bijgedragen aan het succes. David Mickelson heet deze relaties van harte welkom in het team van Modul-System, waar de vertrouwde gezichten van MoPlan u graag van dienst blijven.


Voor meer informatie 

Rob van Duijnen 
Directeur MoPlan
robvanduijnen@motexion.com
+31 (10) 592 83 83 

David Mickelson
CEO Modul-System Zweden
david.mickelson@modul-system.com 
+46 (31) 7468702 

Rutger Gielen 
Sales Director Modul-System Nederland 
rutger.gielen@modul-system.com 
+31 6 22 99 29 30 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden