Introductie van een reeks met meer diepte

Introductie van een reeks met meer diepte

-

Voor sommige toepassingen zijn rekken met meer diepte nodig. Modul-System introduceert nu een reeks diepere producten (648 mm). We bieden bijvoorbeeld ladeblokken, legbordjukken, schappen en werkbanken. 

De ladeblokken zijn volledig uittrekbaar en voorzien van kogellagerrails. Iedere lade kan tot 60 kg dragen, met een maximum van 150 kg per ladeblok. De ladeblokken zijn beschikbaar in verschillende opstellingen en kunnen worden uitgerust met accessoires als rubberen matten, bekleding in piepschuim, tussenschotten en inzetstukken.

De lades zijn bijvoorbeeld geschikt voor configuraties met valse bodems.In voertuigen met dubbele zijdeuren kunnen ze achter elkaar worden geplaatst, waarbij de lades uit iedere zijdeur kunnen worden geopend. De ladeblokken kunnen ook op valse bodems worden gemonteerd, waar ze een uitstekende opbergruimte vormen. Gecombineerd met schappen en werkbanken, zijn ze de perfecte keuze voor een werkplaats.Ze kunnen ook goed worden gebruikt in de bagageruimte van stationwagons.

Neem contact op met iemand van ons verkoopteam als u meer wilt weten over deze producten.

 

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden