Hoogwaardige stroomomvormers

 Hoogwaardige stroomomvormers

-

Het elektrische systeem en elektrische toebehoren zijn belangrijke delen van uw servicevoertuig. Ons ervaren technisch team zal een elektrisch systeem op maat ontwikkelen dat aan uw specifieke vereisten voldoet. We gebruiken hoogwaardige producten en kwaliteitsvolle installaties om het risico op brand of materiële schade te minimaliseren.

We hebben een reeks stroomomvormers toegevoegd aan ons elektrisch assortiment. We bieden nu een versie met 1000W, 2000W en 3000W en later in de lente worden er ook omvormers met 300W en 600W geïntroduceerd.

De pure sinusgolfomvormers hebben de CE-markering, E-markering en werden getest voor elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Ze werken op gelijkstroomspanningen van 10,5-15,5 V DC en beschikken over een alarm voor lage batterijspanning en automatische uitschakeling om volledige ontlading te voorkomen. Bovendien zijn alle omvormers beschermd tegen overbelasting en overtemperatuur om te zorgen dat ze niet oververhit geraken of aan een te grote stroomvraag worden blootgesteld. 

De omvormers zijn nu te koop. Neem contact op met iemand van ons verkoopteam voor meer informatie. Via onderstaande links komt u ook meer te weten over de omvormers.

NAAR DE PRODUCTEN »

 

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden