Lichtgewicht uittrekbaar frame in heavy duty design

Lichtgewicht uittrekbaar frame in heavy duty design

-

Modul-System’s nieuwe uittrekbare frames zijn ontworpen voor zware materialen. Het robuuste plateau heeft een laadcapaciteit van ca. 250kg. Naast het vergroten van de laadcapaciteit, hebben we het gewicht kunnen reduceren met 25%. Dit dankzij het innovatieve ontwerp en slimme materiaalkeuze.

Het uittrekbaar frame kan worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen en is daardoor verkrijgbaar in diverse afmetingen. De smallere frames worden vaak bevestigd bij het kopschot, uitgetrokken bij de schuifdeur laat het nog ruimte over om de laadruimte makkelijk in te stappen. De bredere versies zijn o.a. populair in pick-ups. Het frame is ergonomisch ontworpen en het openingsmechanisme kan worden bediend met één hand. Extra veiligheid kan worden gecreëerd door het plateau vast te zetten in uitgeschoven positie.

Een laadvloer kan eenvoudig worden gemonteerd op het frame. De Modul-System laadvloer is gemaakt van sandwichpanelen met een aluminium top, wat zorgt voor een lager gewicht, robuustheid en eenvoudig onderhoud. De geïntegreerde rails kan worden gebruikt om inrichting of andere zware producten vast te zetten. Een optie is een opstaande rand zodat producten er niet afvallen tijdens het rijden.

Net als vele Modul-System producten, het nieuwe uittrekbare frame gebaseerd op de modulaire afmetingen. Dit betekent dat het eenvoudig is om onze ladeblokken erop te bevestigen. Zo heeft u makkelijk toegang tot de gereedschappen en andere apparatuur.

 

      


De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden