Volledig geïntegreerd daksysteem

Volledig geïntegreerd daksysteem

-

Wij lanceren ons eigen systeem voor op het dak gemonteerde accessoires.  Het assortiment omvat dakdragers, een buizendrager en accessoires.
Thomas Johansson, vice-president van Modul-System:"Omdat we de bestaande bevestigingspunten van het voertuig gebruiken, kan de installatie worden uitgevoerd zonder gaten te boren in het dak van het voertuig."

 

 

Als leverancier van totaaloplossingen bieden we onze klanten al lang accessoires die op het dak worden gemonteerd.

“Het verschil met vroeger is dat we ze nu zelf ontwikkelen en produceren, waardoor we met vol vertrouwen producten van topkwaliteit kunnen bieden,” zegt Thomas Johansson.

Het systeem bestaat uit dakdragers, een afsluitbare buizendrager (waarschijnlijk beschikbaar vanaf augustus) en accessoires. Het aerodynamische ontwerp van de dakdragers vermindert geluid en bevordert een efficiënt brandstofverbruik.

Om het gewicht te optimaliseren, zijn de stangen gemaakt van aluminium met hoge weerstand en wordt de geïntegreerde T-rail gebruikt voor de bevestiging van beugels, laadstoppen, sjormiddelen en andere accessoires. Alle beugels zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met poedercoating en de afwerkingsdetails, zoals einddoppen, zijn van kunststof.

"We streven ernaar om het juiste materiaal op de juiste plaats te gebruiken om gewicht, robuustheid, functionaliteit en ontwerp te optimaliseren," zegt Thomas Johansson.

Omdat we het ontwerp zelf uitvoeren, hebben we een systeem kunnen creëren dat perfect bij ons assortiment past. Alle beugels zijn bijvoorbeeld ontworpen voor het volledige assortiment lampen en zwaailichten, waardoor de installatie wordt vergemakkelijkt.

De dakdragers zijn ontworpen om de aangegeven dakbelasting te kunnen weerstaan.

"Daarmee bedoelen we alles, van dagelijks gebruik tot de krachten waaraan het voertuig wordt onderworpen bij een ongeluk. Uiteraard zijn ze bestand tegen de weersomstandigheden en voldoen ze aan alle wettelijke eisen,” zegt Thomas Johansson.

Modul-System draait volledig om een lichtgewicht en robuustheid. Onze draagoplossingen staan erom bekend dat ze met zware werkbelastingen kunnen omgaan, terwijl ze tot de lichtste oplossingen behoren die op de markt verkrijgbaar zijn. Het dakaccessoiresysteem is op dezelfde manier ontworpen.  Als u meer wilt weten over ons nieuwe geïntegreerde daksysteem, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

NAAR DE PRODUCTEN »

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden