Win een Multi-Box set

Win een Multi-Box set

-

Win een set van 3 Multi-Boxes en een trolley - de gereedschapskist voor de drukke professional.

Om aan de wedstrijd deel te nemen, geeft u een like aan onze Facebookpagina, deelt u deze pagina en beantwoordt u de volgende vraag in de opmerkingen

Als u gratis iets zou kunnen laten aanpassen aan uw bestelwagen, wat zou dat dan zijn?

 

Over de Multi-Box

Het geheel nieuwe Modul-System Multi-Box is een robuuste en ergonomische box voor gereedschap en als opbergdoos met een aantrekkelijk design en praktische functionaliteit. Het bevat slimme accessoires en is gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen naar elke werplek, en u kunt hem integreren in het bestelautorek van Modul-System.

Volgens ons is dit de slimste gereedschapskist op de markt. We hebben het beste van alle verkrijgbare boxen tot één box gecombineerd. Hier vindt u meer informatie over het product:

 

TERMS & CONDITIONS

1. Deze promotie begint op 29 mei 2019 en sluit om 23:59 op 5 juni 2019.
2. Er is één prijs, bestaande uit 3x Modul-System Multi-Boxes en 1x trolly.
3. Deze promotion wordt uitgevoerd door Modul-System (de Promoter). De Promotor is niet verantwoordelijk voor vertraagde of onvolledige inzendingen of het niet ontvangen van inzendingen. Bewijs van invoer is geen ontvangstbewijs.
4. De promotie staat niet open voor medewerkers van de Promotor of diens families (gedefinieerd als ouders, kinderen, broers en zussen, echtgenoten of levensgezellen) of voor iedereen die professioneel bij de promotie betrokken is. Inzendingen worden niet bevestigd of geretourneerd.
5. Slechts één inzendig per persoon. De Prijs is niet overdraagbaar, en uitbetaling in contanten is niet mogelijk.
6. Door in te zenden, stemmen de deelnemers ermee in dat de Promotor: Hun persoonsgegevens opslaat en gebruikt ten behoeve van de afhandeling van deze Promotie. Door in te zenden, gaan de deelnemers akkoord met deze voorwaarden. Elke inbreuk op deze voorwaarden door een inzender maakt diens inzending ongeldig.
7. De winnaar ontvangt per 30 juni 2019 rechtstreeks bericht via Facebook Messenger. Als de Promotor binnen 5 dagen geen contact kan krijgen met een winnaar of als de winnaar niet in aanmerking blijkt te komen, dan zal een andere winnaar worden gekozen. De beslissing van de Promotor is definitief en hierover kan geen correspondentie worden gevoerd.
8. De Promotor behoudt zich het recht voor om op elk moment de promotie zonder voorafgaand bericht te annuleren, aan te passen of te vervangen in het geval van omstandigheden buiten diens controle.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden