Modul-System introduceert transportbuis voor leidingen, voor ons geïntegreerd daksysteem

Modul-System introduceert transportbuis voor leidingen, voor ons geïntegreerd daksysteem

-

Eerder dit jaar waren we er trots op om ons eigen volledig geïntegreerde daksysteem te ontwerpen en te lanceren. Modul-System dakdragers en balken kunnen worden geïnstalleerd zonder gaten in het dak van het voertuig te boren omdat het gebruik maakt van de bestaande bevestigingspunten op bestelwagens.

Met een scala aan accessoires die beschikbaar zijn voor het daksysteem, lanceren we nu een lichtgewicht en robuuste transportbuis voor leidingen, gemaakt van hoogwaardig aluminium. De transportbuis beschermt leidingen en pijpen onderweg. Het is de perfecte oplossing voor het veilig vervoeren van leidingen en andere zaken die u kwijt kunt in de 150mm vierkante buis of 124mm ronde buis met een gemonteerde voering.

De Modul-System transportbuis is leverbaar in drie verschillende lengtes:

  • 2,5 m (laadlengte 2,1 m) met een gewicht van 12,9 kg
  • 3,5 m (laadlengte 3,1 m) met een gewicht van 16,5 kg
  • 4,5 m (laadlengte 4,1 m) met een gewicht van 20,1 kg

Voor uw gemak en voor het gemakkelijk laden en lossen heeft de transportbuis openingen aan beide zijden. Om diefstal te voorkomen, worden de eindkappen compleet met geïntegreerde sloten geleverd. Er zijn geen hangsloten meer nodig en het zorgt ervoor dat uw pijpen veilig opgeborgen zitten.

De transportbuis is snel en eenvoudig te installeren op de T-rail van de Modul-System dakdragers.

Om krassen op de vervoerde artikelen te voorkomen en om het lawaai te verminderen, zijn er ook lichtgewicht binnenvoeringen voor Modul-System transportbuizen leverbaar en deze kunnen eenvoudig gemonteerd worden. We hebben voeringen voor de twee kortste transportbuizen, die apart aangeschaft kunnen worden.

Als u meer wilt weten over ons nieuwe geïntegreerde daksysteem en transportbuizen, neem dan contact op met een lid van ons team die graag uw specifieke wensen bespreekt.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden