Bezoek Modul-System op de Parcel+Post Expo 2019

Bezoek Modul-System op de Parcel+Post Expo 2019

-

                 

's Werelds toonaangevende internationale post- en pakketbeurs en conferentie komt naar Amsterdam: van 30 september tot en met 3 oktober 2019.

Het evenement biedt postexploitanten, koeriersbedrijven, e-fulfilment bedrijven, grensoverschrijdende transportbedrijven en bezorgfirma’s de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste producten voor de branche. Met elk jaar meer dan 3.000 bezoekers uit meer dan 100 landen, is de Parcel+Post Expo het toonaangevende wereldwijde evenement voor de post-, pakket-en express-bedrijven ter wereld.

Van 1 t/m 3 oktober vindt u Modul-System op stand 535, waar we de volledige Modul-Express ultra-lichtgewicht oplossing voor post- en pakketdienstvoertuigen zullen laten zien. De oplossing omvat vloeren, zijwandbekleding, wandrails, opklapbare legborden met netten en tussenschotten met schuifdeur. Daarnaast wordt het nieuwe systeem voor weeg- en overbelastingsbeveiliging in het voertuig gepresenteerd.

Modul-Floor, zoals de vloer heet, is een lichtgewicht aluminium sandwichvloer met geïntegreerde aluminium rails voor vastzetmogelijkheden. In vergelijking met een traditionele 12 mm multiplex vloer is de gewichtsbesparing 15-20%. De vloer wordt in het voertuig gelijmd, zodat er geen gaten zijn die een risico kunnen vormen voor corrosie of problemen met het accupakket bij elektrische voertuigen.

De lichtgewicht zijwandbekleding is een polypropyleen honingraatconstructie en bijna 40% lichter in gewicht dan een traditionele multiplex zijwand, terwijl de gelijmde wandrails de carrosserie van het voertuig versterken. Dit verhoogt de veiligheid en tevens kunnen hieraan de opklapbare legborden en sjorbanden worden vastgemaakt.

Ook kunt u de gepatenteerde opvouwbare legborden van Modul-System bekijken, gemaakt van ultrasterk staal. De lichtgewicht legborden kunnen 120 kg dragen en zijn zeer gemakkelijk te hanteren. Vergeet niet om ook onze nieuwe netoplossing te bekijken, die voorkomt dat pakketten van de legborden vallen bij hard remmen. De plaats van de netten is zeer gemakkelijk te wijzigen dankzij een modulaire clip.

Het tussenschot met schuifdeur is gebaseerd op een lichtgewicht aluminium sandwichconstructie die 50% lichter is dan de traditionele tussenschotten van staal of aluminium. De deur kan worden geleverd met een gewone handgreep zonder slot, met een cilinderslot, een slagslot of een on-demand elektrisch slot.

We verheugen ons er enorm op om de bezoekers van de beurs ons nieuwe weegsysteem te laten zien. Hiermee kan de bestuurder het totale voertuiggewicht op zijn/haar telefoon bekijken via de Modul-Connect app of op een beeldscherm in de cabine.

Naast het in de werkelijkheid bekijken van de nieuwste innovaties en technologieën die deze branche verbeteren, kunt u een conferentie bezoeken waar deskundige sprekers debatteren en discussiëren over de belangrijkste kwesties en de toekomst van de wereldwijde post- en pakketindustrie.

De Parcel+Post Expo wordt gehouden in hal 8, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam en is gratis toegankelijk. Met 160 internationale exposanten is het een inspirerend netwerk-evenement voor de post-, pakket- en koeriersbranche.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Modul-System stand 535.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden