Modul-Connect voertuig weegsysteem

Modul-Connect voertuig weegsysteem

-

Een ingebouwd weegsysteem monitort ieder moment het gewicht van het voertuig. Het gewicht kan worden afgelezen op een display, mobiele telefoon of tablet en wordt berekend in relatie met het laadvermogen. 

Het systeem ontvangt de data van sensoren die zijn bevestigd op de voertuigophanging en stelt de bestuurder in staat om de vooras, achteras en het totale gewicht van het voertuig te controleren. Het systeem is uiterst secuur met een nauwkeurigheid van +/- 2,5% wanneer het bijna het maximale laadvermogen heeft bereikt. De informatie wordt via Bluetooth® naar een display, mobiele telefoon of tablet verstuurd.

Het display, met een hoogwaardig OLED-scherm, is ontworpen voor montage in de cabine van het voertuig. Met verlichte schakelaars kan de bestuurder eenvoudig zien welke accessoires zijn ingeschakeld. Een mobiele telefoon (iOS / Android) of een tablet (iOS / Android) kan worden gebruikt in combinatie met of in plaats van het display. De Modul-Connect-app, met gebruiksvriendelijke afbeeldingen, waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig bijna het maximum gewicht heeft bereikt.

Het voertuigweegsysteem is onderdeel van Modul-Connect, een platform voor alle digitale en elektrische voertuigapparatuur. Het omvat ook producten zoals werklampen, flitsers, zwaailampen, lichtbalken, verkeersborden en omvormers. De communicatie werkt via Bluetooth®- en CAN-signalen. Het platform staat op zichzelf en stoort niet met het elektrische systeem van het voertuig. Het product is CE- en E-gemarkeerd, met een garantie van 3 jaar.

 

            

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden