Robuuste en veilige oplossingen voor dubbele laadvloer

Robuuste en veilige oplossingen voor dubbele laadvloer

-

De afgelopen tijd ontvangen we een toenemende vraag naar oplossingen met dubbele laadvloer in lichte bedrijfsvoertuigen. Veel vakmensen selecteren kleinere voertuigen en erkennen de mogelijkheid om het gebruik van de laadruimte te maximaliseren.

Zware en omvangrijke lading wordt in de lange laden onder de dubbele vloer geplaatst, waardoor de ruimte er boven op beschikbaar blijft voor gereedschap en andere apparatuur. Bedrijfswageninrichting kan bovenop de dubbele vloer worden geïnstalleerd om de ruimte nog verder te optimaliseren.     

Modul-System heeft de afgelopen 20 jaar actief gewerkt met crashveiligheid voor lichte bedrijfsvoertuigen. In het geval van een botsing zal losliggend gereedschap en apparatuur in beweging komen en naar voren worden geduwd in de richting van het tussenschot. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk lading in het opslagsysteem te bewaren. Echter kunnen ladegedeelten die helemaal tot aan het tussenschot komen een risico vormen in het geval van een aanrijding van achteren. Het ladegedeelte wordt naar voren geschoven richting het tussenschot én in het ergste geval erdoorheen.

Om de veiligheid voor de bestuurder en passagier verder te verbeteren, ontwerpen we onze oplossingen met dubbele vloer met een extra crashzone. In de praktijk betekent dit dat er ruimte is om de producten samen te drukken zonder dat deze in het tussenschot en eventueel in de cabine worden geduwd.

Daarnaast raden we onze nieuwe veiligheidsplaat aan die helpt om het tussenschot te versterken en de belasting van de dubbele laadvloer absorbeert. De veiligheidsplaat wordt op maat gemaakt voor elke bestelwagen.

 

 

Als u geïnteresseerd bent in een oplossing met extra lange laden, een dubbele laadvloer met geïntegreerde sjoropties, een ingebouwde crashzone en een veiligheidsplaat voor meer veiligheid, neem dan contact op met ons verkoopteam.     

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden