Modul-Connect PRO - Beheer uw wagenpark

Modul-Connect PRO - Beheer uw wagenpark

-


Al 50 jaar innoveren en ontwikkelen we voortdurend nieuwe technologieën om uw bedrijfswagen slimmer te laten werken.

Nu stappen we de volgende generatie fleetmanagement binnen, met alle voordelen die dat met zich meebrengt.

Maak kennis met: Modul-Connect PRO


 

DE VOLGENDE GENERATIE FLEETMANAGEMENT

Modul-Connect PRO brengt wagenparken tot leven - Een krachtig besturingssysteem in elk voertuig biedt functionaliteit die waarde toevoegt, waardoor zowel de bestuurder als de ondersteuningsteams toegang hebben tot realtime gegevens.

De smartphone zorgde voor een revolutie in de manier waarop mensen verbinding maken. Nu zal Modul-Connect PRO dezelfde vrijheid gaan geven binnen het wagenparkbeheer.


De Modul-Connect PRO kan alles wat het Modul-Connect systeem ook kan. Daarnaast kunt u uw wagenpark ermee monitoren en beheren.

Het Modul-Connect PRO-systeem heeft een simkaart en stuurt alle gegevens naar de cloud voor weergave in het webportal. Toegang tot het portal kan op elk gewenst niveau worden verleend, bijvoorbeeld per land, regio of afdeling.

In het webportal worden alle voertuigen weergegeven in een lijst en op een kaart, waarop u hun huidige positie, route, accuniveau en als er een weegsysteem is geïnstalleerd, het actuele gewicht kunt volgen. Als het systeem een sensorwaarde buiten het toegestane bereik detecteert, wordt er een waarschuwing op de kaart weergegeven.

Alle gegevens worden opgeslagen en met behulp van de kalenderfunctie kunt u eenvoudig eerdere routes, rijpatronen en waarschuwingen bekijken.

Met de rij-dagboekservice worden er rapporten gegenereerd met exacte routes, het rijpatroon en tolwegpassages. De chauffeur kan de reis classificeren als zakelijk of privé, wat handig is bij het opstellen van het maandelijkse belastingrapport.

Als er assettrackers zijn geïnstalleerd, kan niet alleen de chauffeur, maar ook gebruikers van het webportal zien wanneer gereedschappen of apparatuur buiten bereik zijn.

 

Lees hier meer over Modul-Connect Pro


 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden