Solutrans 2023 Innovation Awards

Solutrans 2023 Innovation Awards

-

Renault Group heeft samen met hun partners, met name Modul-System, de "Digital connectivity Awards" gewonnen tijdens de Solutrans 2023 Innovation Awards. Deze erkenning is voor het infotainmentsysteem in de nieuw te lanceren Renault Master. Dit is een doorbraak in de auto-industrie, waardoor het scherm in de auto net zo bruikbaar en effectief wordt als een smartphone. Je kunt nu eenvoudig verschillende functies van het voertuig controleren en bedienen via het scherm in de cabine.

Het telematicasysteem van Modul-System, Modul-Connect®, is met trots te zien op het scherm van de Renault Master. Het toont het gewicht van het voertuig, het volgen van gereedschap (asset tracker), de status van de accu, de temperatuur in de laadruimte, het rijtijdenjournaal en zelfs de bediening van verlichting en extra verwarming - alles overzichtelijk op het scherm van het voertuig.

Geïnteresseerd in het Modul-Connect systeem? Bezoek ons dan op de Renault-stand A21 in hal 4 op het Solutrans Autosalon in Lyon!

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden