Modul-System onthult beveiligingssysteem voor bedrijfswagens

Modul-System onthult beveiligingssysteem voor bedrijfswagens

-

Mölndal, Zweden – Modul-System, een van de wereldleiders op het gebied van bedrijfswageninrichting en accessoires voor bedrijfswagens, heeft een slim geconnecteerd beveiligingssysteem gelanceerd dat is ontworpen om commerciële wagenparken 24/7 te beschermen. Dit nieuwe aanbod binnen het Modul-Connect-systeem integreert o.a. asset trackers, bewegingssensoren, deur-/contactsensoren, waardoor uitgebreide bescherming vangereedschappen en apparatuur wordt gegarandeerd.

Verbeterde beveiligingsfuncties 

De beveiligingsoplossing van Modul-System binnen het Modul-Connect-systeem is gericht op het voorkomen van diefstal en ongeoorloofde toegang. Bewegingssensoren detecteren elke beweging in het voertuig, terwijl deur-/contactsensoren detecteren wanneer een deur of locker onverwacht wordt geopend, zodat snel kan worden gereageerd op ongeautoriseerde toegang. Asset trackers bieden real-time tracking van gereedschap en apparatuur, waardoor wagenparkbeheerders en gebruikers hun materiaal continu kunnen monitoren. 

Het nieuwe beveiligingssysteem betekent een aanzienlijke sprong voorwaarts op het gebied van voertuigbescherming, waarbij bewaking en controle op afstand worden gecombineerd met real-time tracking voor nauwkeurige locatie. Gebruikers kunnen nu de beveiligingsstatus van hun voertuig bewaken en het systeem op afstand beheren via een gebruiksvriendelijke app of webportaal. Real-time waarschuwingen met geluid stellen gebruikers op de hoogte van ongeoorloofde toegangspogingen, waardoor snel kan worden gereageerd op mogelijke bedreigingen. Bovendien schrikt een hoorbare sirene potentiële dieven af, terwijl een haakslot extra fysieke beveiliging biedt. Dit systeem werkt 24/7, waardoor gebruikers er zeker van kunnen zijn dat hun wagenpark altijd beschermd is.

"Een fantastische functie is dat de app-melding zowel zichtbaar als hoorbaar is, waarbij het geluid te horen is, als zelfs de telefoon is ingesteld op de stilte modus. Gebruikers missen gegarandeerd nooit een kritieke waarschuwing", zegt Thomas Johansson, Vice President van Modul-System.

De kosten van gereedschapsverlies aanpakken

Diefstal en verlies van gereedschap kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de operationele kosten en productiviteit. Het systeem helpt diefstal en ongeoorloofde toegang te voorkomen, waardoor de kans op verlies of diefstal van gereedschap wordt verkleind. Deze proactieve aanpak beschermt niet alleen waardevolle apparatuur, maar minimaliseert ook de uitvaltijd die gepaard gaat met vervanging en operationele onderbrekingen. Met continue monitoring en onmiddellijke waarschuwingsmogelijkheden kunnen wagenparkbeheerders snel reageren, waardoor financiële verliezen verder worden geminimaliseerd en een ononderbroken workflow-efficiëntie wordt gegarandeerd.

 

Gebruiksvriendelijke app-integratie 

Het beveiligingssysteem wordt bediend via een intuïtieve app. Gebruikers kunnen het alarmsysteem eenvoudig activeren of deactiveren met een schuifregelaar en alarmen plannen om actief te zijn tijdens niet-operationele uren, waardoor continue bescherming wordt gegarandeerd.

"Het nieuwe beveiligingssysteem dat we introduceren, laat zien hoe toegewijd we zijn aan het verbeteren van de voertuigbescherming en het ondersteunen van de activiteiten van onze klanten. We integreren geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke interfaces om een hogere standaard te stellen op het gebied van vlootbeveiliging. Dit zal bedrijven het vertrouwen geven dat ze nodig hebben", aldus Thomas Johansson, Vice President van Modul-System 

Over Modul-System

Modul-System blijft geavanceerde oplossingen ontwikkelen die de efficiëntie en productiviteit van mobiele werknemers verbeteren. De introductie van dit nieuwe beveiligingssysteem onderstreept hun toewijding om de behoeften van de industrie voor te blijven en ongeëvenaarde waarde te leveren aan klanten.

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden